Det er ikke altid nemt at begå sig i et fremmed køkken. Alt ser anderledes ud og man ved ikke hvor man skal lede. Havde alt til frikadeller troede jeg. Men hvor havde de gemt melet? Troede jeg havde fundet det, men det var en af de mange poser med forskelligt sukker. Utroligt så mange sukkerprodukter man har her. Fandt endelig en bøtte med comon flour, altså mel, men den var fyldt med melfluer og larver. Føj, hvor ulækkert. Nå men hvad så med havregryn, det måtte da kunne bruges. Jo det gik fint og de blev rigtig gode. Men i dag skal jeg ikke have frikadeller, de ryger i fryseren til Gert. Jeg skal ud at have en rigtig stor bøf med hele svineriet. Rødt kød, - det er lige mig.
Bloggens rejsedagbøger er fra vores rejser til New Zealand hvor vi kørte landet tyndt i en autocamper. Så er der en rejsedagbog fra en rundrejse i Kina med sejlads på Yangtze. Den sidste rejsedagbog er fra en tur i USA i autocamper Jeg vil også fortælle om vores ferier på Samos og hvorfor vi er faldet for netop den ø. Desuden er der noget om vores hus i Sverige og ture rundt om i Danmark. Resten er hvad jeg ellers falder over af spændende sager. God læselyst!
Om mig
- Kirsten
- Lejre, Denmark
- Jeg hedder Kirsten. Bor i et gammelt stråtækt bondehus og har en dejlig sort kat der hedder Bandit. Jeg er levende interesseret i samfundet omkring mig. Elsker at rejse og gør det så tit som pengepung og arbejde tillader det.
Det ser da godt ud, Kirsten. Med al den fugtighed skal man altid passe meget paa ting som mel, sukker etc.
SvarSletBirgit