Sider

mandag den 31. juli 2017

Frikadeller på amerikansk

Det er ikke altid nemt at begå sig i et fremmed køkken. Alt ser anderledes ud og man ved ikke hvor man skal lede. Havde alt til frikadeller troede jeg. Men hvor havde de gemt melet? Troede jeg havde fundet det, men det var en af de mange poser med forskelligt sukker. Utroligt så mange sukkerprodukter man har her. Fandt endelig en bøtte med comon flour, altså mel, men den var fyldt med melfluer og larver. Føj, hvor ulækkert. Nå men hvad så med havregryn, det måtte da kunne bruges. Jo det gik fint og de blev rigtig gode. Men i dag skal jeg ikke have frikadeller, de ryger i fryseren til Gert. Jeg skal ud at have en rigtig stor bøf med hele svineriet. Rødt kød, - det er lige mig.

1 kommentar:

  1. Det ser da godt ud, Kirsten. Med al den fugtighed skal man altid passe meget paa ting som mel, sukker etc.
    Birgit

    SvarSlet

Hvis du kan lide min blog så skriv gerne en lille hilsen/kommentar