Om mig

Mit billede
Lejre, Denmark
Jeg hedder Kirsten. Bor i et gammelt stråtækt bondehus og har en dejlig sort kat der hedder Bandit. Jeg er levende interesseret i samfundet omkring mig. Elsker at rejse og gør det så tit som pengepung og arbejde tillader det.

tirsdag den 4. juli 2017

Korsør, - et dejligt hjørne af Danmark

For 3-4 måneder siden var Korsør og omegn et, for mig ukendt område af Danmark. Kendte ingen dernede og de få gange jeg har kørt over Storebæltsbroen er jeg bare kommet susende forbi Korsør ad motorvejen. Korsør og omegn fortjener bedre, - mere opmærksomhed. Og det har den så fået, ihvertfald af mig.
Nu har jeg jo Gert. Han er næsten nabo til Storebæltsbroen, i udkanten af Korsør. I det område er der en masse dejlige vandrestier, både ned til stranden ved Musholmbugten eller den anden vej ud til Højbjerg og Højbjergskoven. I området hvor Gert bor, er der en masse dyreliv. Der er rådyr og harer som græsser lige uden for huset.
 
Det er en stor skarvkoloni tæt på så der er noget det ligner Kastrup Lufthavn med flyvende skarver til og fra Storebælt. Der er også en masse småfugle bl.a. vipstjærter og tornsangere. Stære er her også masser af og de er begyndt at øve sig til Sort Sol. En dejlig hvid vinbjergsnegl kan man også møde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvis du kan lide min blog så skriv gerne en lille hilsen/kommentar