Om mig

Mit billede
Lejre, Denmark
Jeg hedder Kirsten. Bor i et gammelt stråtækt bondehus og har en dejlig sort kat der hedder Bandit. Jeg er levende interesseret i samfundet omkring mig. Elsker at rejse og gør det så tit som pengepung og arbejde tillader det.

mandag den 29. maj 2017

Dyrskuet i Roskilde

Sommervejret var i år som bestilt til Dyrskuet. Nogle dyr kunne sikkert have ønsket at der var et par grader køligere, men sommervejr skal man jo ikke klage over når varmen og solskinnet nu endelig er kommet. Jeg var derude som frivillig lørdag og søndag i 4H,s cafe.
4h.jpg
Her blev der lavet kaffe og vafler til det sultne publikum som havde fundet vej ned i det hjørne af den store dyrskueplads. Det er altid hyggeligt at være en del af et fællesskab og de frivillige får armbåndet betalt. Efter mine vagter var der masser af tid til at gå på opdagelse på pladsen og f.eks. se noget af det store hesteshow og fremvisning af de forskellige heste- og kvægracer. Eneste minus var at man bliver jaget helt ud på Parkering Vest, - næsten helt i Darup. Føj hvor var det varmt at trave rundt derude og lede efter sin bil, for til slut at finde den på en p-plads endnu længere ude. Måske skulle man prøve med en GPS.
Billedresultat for Billeder Dyrskue Roskilde

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvis du kan lide min blog så skriv gerne en lille hilsen/kommentar