Om mig

Mit billede
Lejre, Denmark
Jeg hedder Kirsten. Bor i et gammelt stråtækt bondehus og har en dejlig sort kat der hedder Bandit. Jeg er levende interesseret i samfundet omkring mig. Elsker at rejse og gør det så tit som pengepung og arbejde tillader det.

torsdag den 11. maj 2017

Tulipaner i skjul

Alting gror i denne tid. Næsten alle træerne er sprunget ud. Græsset skal slås og skvalderkålene vælter frem. En anden plante der altid overrasker mig i haven er bregnerne. Mage til grokraft skal man da lede længe efter, - de gror mange cm om dagen og de gør det tidligt på året. Det havde jeg lige glemt at tage højde for. Til min fødselsdag i oktober havde jeg ønsket tulipanløg, - og det fik jeg. Bregnebedet var da et udmærket sted, mente jeg. Der var da vist nogen i forvejen.
 
Altså blev løgene sat her i bedet. Rækkefølgen for blomster var så vidt jeg huskede at der først kom vintergækker, så en masse små gule blomster og så kom tulipanernes og til sidst bregnerne. Det hele er godt nok kommet op, men rækkefølgen passer ikke. Bregnerne har snydt mig i år, så nu står de flotte tulipaner skjult bag bregnerne. Det er vist en ommer, - de må flyttes, hvis jeg kan finde dem når de er afblomstrede.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvis du kan lide min blog så skriv gerne en lille hilsen/kommentar