Om mig

Mit billede
Lejre, Denmark
Jeg hedder Kirsten. Bor i et gammelt stråtækt bondehus og har en dejlig sort kat der hedder Bandit. Jeg er levende interesseret i samfundet omkring mig. Elsker at rejse og gør det så tit som pengepung og arbejde tillader det.

lørdag den 9. august 2014

Sommervandring, - Skjoldungestien fra en anden vinkel

Så i Lejreposten at der var sommervandrig med start ved Museet i Lejre. Har tidligere været på tur herfra. Turene laves i samarbejde med Lejre Historiske forening og Lejre Museumsforening. Turene er guidede med en turleder med lokalkendskab. Den 31. juli var det Åvandrig omkring Lejre, - en tur på 3-4 km. Turen gik fra museet over marker og bag om det store vandværk i Lejre og hen til broen over Kornerup Å ved Ledreborg Alle. Den Hedder Maglebro.
Videre langs Kornerup Å til Kongebro. Her løber flere åer sammen og toget kører over broen. Selv gik vi under broen via en smal træbro.
Derfra gik turen gennem skoven til Lejre by, Felix og stationen. Videre frem skulle vi igen forcere hegn og marker for nu skulle vi op på Hestebjerg og nyde den flotte udsigt deroppefra. Så gik turen tilbage til museet hvor nogle sagde farvel mens vi andre gik over til Gl. Kongsgård og spiste medbragt mad og hjemmebagt kage med kaffe. Hyggelig måde at runde en dejlig tur af på. For resten benyttede jeg også lige lejligheden til at kigge på museet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvis du kan lide min blog så skriv gerne en lille hilsen/kommentar