Om mig

Mit billede
Lejre, Denmark
Jeg hedder Kirsten. Bor i et gammelt stråtækt bondehus og har en dejlig sort kat der hedder Bandit. Jeg er levende interesseret i samfundet omkring mig. Elsker at rejse og gør det så tit som pengepung og arbejde tillader det.

mandag den 4. august 2014

Tall Ships Race 2014

I weekenden var jeg i Esbjerg for første gang i mit live,  - Danmarks 5. største by. Der er Tall Ships Race i Esbjerg indtil den 5. august. Vores største interesse var Georg Stage som Pers barnebarn Lærke har været påmønstret sin april. Lærke så vi nu ikke meget til for hun havde travlt med at læse til den afsluttende eksamen som finder sted i Skagen i næste uge. Fik dog lige hilst mellem undervisning og lektielæsning. Der deltog 63 skibe fra forskellige lande. Flest var der fra Norge og Holland. Vejret var fantastisk. Høj sol og næsten 30 grader, - godt at de solgte is og kolde øl og at vi havde vand med.
Og sikke et syn med alle de flotte sejlskibe. De var pudset og poleret efter alle kunstens regler. De var også forsynet med flagguirlander der viste hvilke kapsejladser de havde deltaget i. Dejligt var det også at se alle de glade unge besætningsmedlemmer på skibene. Georg Stage var nok det skib der fik mest opmærksomhed på grund af at det var dansk, men det norske og det russiske var også godt besøgt.

Jeg tror det bliver endnu flottere i morgen når alle skibene forlader Esbjerg for sejl. Dette kan med fordel ses fra Sædding Strand hvor man også kan se på Esbjergs imponerende vartegn Mennesker ved Havet..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvis du kan lide min blog så skriv gerne en lille hilsen/kommentar