Om mig

Mit billede
Lejre, Denmark
Jeg hedder Kirsten. Bor i et gammelt stråtækt bondehus og har en dejlig sort kat der hedder Bandit. Jeg er levende interesseret i samfundet omkring mig. Elsker at rejse og gør det så tit som pengepung og arbejde tillader det.

lørdag den 31. maj 2014

Skønne steder på Samos

Har lige været i Pythagorien på Samos i en uge. Vores foretrukne rejsemål i Grækenland. Rejser normalt ikke i maj. Vejret var heller ikke særlig varmt og der blæste en kold vind. Vandet var også for koldt til at bade i. Lidt surt for det er jo en del af fornøjelsen at kunne bade. I stedet blev det til en rundtur i bil. Var bl.a. i Potami hvor vi så den hvide kirke der ligner et sejl. Vi fandt også en skøn, meget kunstnerisk taverna hvor vi havde været før. Her spiste vi en dejlig frokost. Bagefter tog vi kystvejen mod nord og en lille afstikker til Nattergaledalen hvor vi drak kaffe.
Som sædvanligt tog vi også lokalbussen til Kokkari hvor vi spiste frokost og fik en øl på cafeen under der store gamle træ. Sidste tur var turen til klostret på gåben. Med pølse til kattene. Troede ikke der var nogen mere, men der var to. Så alt var som det plejer at være, - næsten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvis du kan lide min blog så skriv gerne en lille hilsen/kommentar