Om mig

Mit billede
Lejre, Denmark
Jeg hedder Kirsten. Bor i et gammelt stråtækt bondehus og har en dejlig sort kat der hedder Bandit. Jeg er levende interesseret i samfundet omkring mig. Elsker at rejse og gør det så tit som pengepung og arbejde tillader det.

lørdag den 8. august 2015

Solliden Slott på dejlige Øland

Når vi holder sommerferie i vores hus i Sverige går turen altid til Øland. I år var vi heldige at vi overhovedet kunne finde en dag hvor det ikke regnede, - men det lykkedes. Her er vejrudsigterne på tv en god hjælp. Når vi er kommet over broen går turen nordpå mod Borgholm. Ville vise Nils Solliden Slott, den svenske kongefamilies sommerslot med den smukke park.
Første stop var dog kaffestuen hvor vi åd os en pukkel til i et stort stykke lækker kage. Så var det godt at komme ud at røre sig. Det var der rig mulighed for i parken. Den er inddelt i mange forskellige haver med hver deres karakteristiske beplantning.
Springvand, blomster, kæmpetræer og statuer mangler der ikke og der er smukke bænke man kan sætte sig på når benene trænger til hvile. Alt er utroligt velholdt og det er altid en fornøjelse at komme her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvis du kan lide min blog så skriv gerne en lille hilsen/kommentar