Om mig

Mit billede
Lejre, Denmark
Jeg hedder Kirsten. Bor i et gammelt stråtækt bondehus og har en dejlig sort kat der hedder Bandit. Jeg er levende interesseret i samfundet omkring mig. Elsker at rejse og gør det så tit som pengepung og arbejde tillader det.

mandag den 3. august 2015

Det bliver en dejlig dag

Når solen skinner ind af soveværelsesvinduet og fuglene synger morgensang så er det tid at stå op. Hvis man altså er vågen og ikke kan sove mere. Også selv om klokken kun er 5. Kiggede ud af vinduet og det så helt troldsk ud med tågedisen der drev over marker og træer. På med tøjet og en hurtig kop kold kaffe fra igår. Elsker kold kaffe. Frem med fotoapparatet og på med træskoene. Og så ud i den dugfriske, lidt kølige morgenluft. Turen gik endnu en gang ad Skjoldungestien. Kender snart hvert træ og hvert sving på den.
Vækkede en fasan, - eller var det mon den der vækkede mig? Forskrækket blev jeg i hvert fald da den skræppende fløj op foran mig. Mødte en enlig hundelufter med to glæde hunde. Så og hørte en flok svaleunger som sad på en højspændingsledning højt op. Desværre snart et sjældent syn da der jo snart ingen elledninger er mere. Vel hjemme igen gjorde det godt med en portion havregrød og en kop frisklavet varm kaffe. Meteorologerne lover fint og varmt vejr i dag og med denne her start må det da blive en dejlig dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvis du kan lide min blog så skriv gerne en lille hilsen/kommentar