Om mig

Mit billede
Lejre, Denmark
Jeg hedder Kirsten. Bor i et gammelt stråtækt bondehus og har en dejlig sort kat der hedder Bandit. Jeg er levende interesseret i samfundet omkring mig. Elsker at rejse og gør det så tit som pengepung og arbejde tillader det.

lørdag den 22. august 2015

Garderforeningens nye Fuglekonge

Sidste lørdag fandt den årlige fugleskydning i Gl. Roskilde Amts Garderforening sted. Per og jeg deltog for 3. eller 4. gang og det var som altid hyggeligt at være sammen med de gamle gardere og deres fruer. Vi bowler jo også med mange af dem hver vinter.
Fuglene var dog temmelig genstridige i år og Hans Bøge måtte frem med fukssvansen flere gange for at hjælpe. Ned kom de dog. og så kom det spændende, præmieuddelingen og hvem havde skudt hvad og for hvem. Selv vandt jeg en flaske Garderportvin uden at have skudt noget ned.
Som det sidste skulle så afsløres hvem der blev ny fuglekonge og det kom vist som en kæmpeoverraskelse for Per da det blev annonceret at den nye fuglekonge var Per Helbæk. Jeg ved ikke hvorfor han skal se så barsk ud på det sidste billede, - måske fordi det er mig der tager det?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvis du kan lide min blog så skriv gerne en lille hilsen/kommentar