Om mig

Mit billede
Lejre, Denmark
Jeg hedder Kirsten. Bor i et gammelt stråtækt bondehus og har en dejlig sort kat der hedder Bandit. Jeg er levende interesseret i samfundet omkring mig. Elsker at rejse og gør det så tit som pengepung og arbejde tillader det.

søndag den 25. januar 2015

Vinterstemning fra Lejre

I dag sov jeg længe, - næsten til klokken 9. Vi havde Ulla, Bo, Nikolaj og Magnus til middag igår aftes. Dyreryg, som vores nabo Ib havde doneret. Den blev lavet med stor respekt og med alt til faget hørende. Efter middagen spillede vi 500, - os alle 6. Det blev en maratondyst så det blev sent. Til morgen skinnede solen flot og alt var hvidt udenfor og meget lyst indenfor. Tog en hurtig runde let rengøring inden den lavtstående sol nåede at skinne ind og fange støv og spindelvæv.
Så var det tid at komme ud og nyde det gode vejr. Det blev til en frisk tur på Skjoldungestien. Her kunne man se åen eller åerne i deres fulde størrelse. Skræpper og siv langs bredderne var fjernet eller bare visnet væk og der var masser af vand og en kraftig strøm i åen. Skjoldungestien er altid et besøg værd og jeg har jo kun gået en lille tur på 5-6 km i dag, men den er jo meget længere. Det må udforskes senere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvis du kan lide min blog så skriv gerne en lille hilsen/kommentar