Om mig

Mit billede
Lejre, Denmark
Jeg hedder Kirsten. Bor i et gammelt stråtækt bondehus og har en dejlig sort kat der hedder Bandit. Jeg er levende interesseret i samfundet omkring mig. Elsker at rejse og gør det så tit som pengepung og arbejde tillader det.

mandag den 12. januar 2015

Sydney Operaen og dens mange vinkler

Sad lige og faldt i staver over billederne på min pauseskærm som kører diasshow med mine billeder. Her tonede Sydney Operaen så op set fra mange vinkler.
De 5 dage vi var i Sydney boede vi i gåafstand til Operaen og til Harbour Bridge og de virkede som en magnet på os. Vi gik rundt i området flere gange om dagen.
Vejret var med os og vi nød det i fulde drag. Har gået hele vejen omkring Operaen og fik også en guidet rundvisning.
Guiden spurgte hvilke lande deltagerne i rundvisningen kom fra og vi følte os som de eneste danskere meget stolte da hun fortalte om Jørn Utzons fantastiske bygningsværk, - som med rette også er Australiens stolthed.
Sydney er en fantastisk dejlig by og kan varmt anbefales. Bare pokkers at der er så langt derned. Her får i en tur rundt om Operaen. Nyd den som vi gjorde. P.S. De flotte hvide klinker (som er grå ellers ville de blænde) er fragtet til Sydney hele vejen fra Höganäs i Sverige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvis du kan lide min blog så skriv gerne en lille hilsen/kommentar