Om mig

Mit billede
Lejre, Denmark
Jeg hedder Kirsten. Bor i et gammelt stråtækt bondehus og har en dejlig sort kat der hedder Bandit. Jeg er levende interesseret i samfundet omkring mig. Elsker at rejse og gør det så tit som pengepung og arbejde tillader det.

onsdag den 2. maj 2018

Lidt Skovtursstemning

Hvor kan man være heldig. Igår viste vejret sig fra sin værste sidemed kulde, rusk og regn. Idag
skinnede solen smukt. Lige vejr til den årlige udflugt med Genbrugen. Destinationen var som sædvanlig hemmelig. I år gik turen til Maribo hvor veterantoget til Bandholm holdt og ventede på os. Vel anbragt i toget, fik vi serveret den medbragte kaffe med tilhørende småkager. Så futtede vi afsted gennem den nyudsprungne skov, forbi åer og grønne marker til Bandholm. Her beså vi det lille museum på den gamle station. Så gik turen tilbage til Maribo og vores bus kørte os til Bangs Have, som er en skøn gammel skovpavillion, der ligger smukt i skoven ved Maribo Sø og med flot udsigt til Maribo Domkirke. Her fik vi en udsøgt frokost med et glas vin til.

Kaffen, med hjemmebagt kringle indtog vi i kirkens Korshærs varmestue i Maribo, hvor vi fik en rundvisning i de fine lyse lokaler og fik fortalt om stedet og arbejdet der. Rart at se hvad indsatsen som frivillig i KK blandt andet går til.

1 kommentar:

Hvis du kan lide min blog så skriv gerne en lille hilsen/kommentar