Om mig

Mit billede
Lejre, Denmark
Jeg hedder Kirsten. Bor i et gammelt stråtækt bondehus og har en dejlig sort kat der hedder Bandit. Jeg er levende interesseret i samfundet omkring mig. Elsker at rejse og gør det så tit som pengepung og arbejde tillader det.

torsdag den 9. juni 2016

Tiltrængt udskiftning

Forleden gik der helt ged i mit slangeoprul. Slangen indeni var kørt af sporet, - sad ubehjælpeligt fast. Fik kun rullet et par meter  ud og de ville heller ikke ind igen. Prøvede at få slangen på plads indeni, med det resultat at min arm så ud som om jeg havde været oppe at slås med katten.
Når solen bager ned og der ikke kommer en dråbe regn i flere uger, så er det lidt af en katastrofe for visse planter. Og der er stor fordampning i bassinet med fisk og åkander, så det trængte også til lidt mere vand. Der måtte gøres noget. Hurra for Harald Nyborg, - for 459 kr. fik jeg et nyt slangeoprul med 20 m slange og alt til faget hørende. Så skulle det gamle bare ned, - lidt af en opgave må jeg sig, men en mukkert er jo et nyttigt værktøj. Ned kom det og det nye blev sat op. Selvgjort er velgjort, - og nu kan der blive vandet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvis du kan lide min blog så skriv gerne en lille hilsen/kommentar