Om mig

Mit billede
Lejre, Denmark
Jeg hedder Kirsten. Bor i et gammelt stråtækt bondehus og har en dejlig sort kat der hedder Bandit. Jeg er levende interesseret i samfundet omkring mig. Elsker at rejse og gør det så tit som pengepung og arbejde tillader det.

mandag den 11. april 2016

Jordbær, - og den lille Benny med paraplyen

Lørdag hentede jeg jordbærplanter hos Bo og Ulla. De er nu plantet i 2 fine rækker. Det er mindst 30 år siden jeg sidst har haft jordbær i haven, så jeg var lige på nettet for at se noget om afstand mellem rækker og planter. I går eftermiddags var jeg så til Karlas 2 års fødselsdag. Det var rigtig hyggeligt. Mads havde sat havestole frem i en lækrog hvor solen nåede ind. Og hvem satte sig så der? Hele 4 oldemødre! Vi var i alderen 72 til 82 år og jeg var den yngste. Vi har altid været hurtige i vores familie. Karla fik selvfølgelig gaver, - bl.a. en paraply med Mickey Mouse. Den syntes hun var vældig fin og det gjorde lille Egon også. Sådan en lille Maine Coone-fyr er da ikke til at stå for, vel?

1 kommentar:

  1. Hej mormor
    Det er altså Benny under paraplyen 😄 Egon er MEGET større og kan nok ikke sidde inde under på samme måde. Men virkelig godt billede 💜 og dejligt du ville være med til at fejre Karla

    SvarSlet

Hvis du kan lide min blog så skriv gerne en lille hilsen/kommentar