Om mig

Mit billede
Lejre, Denmark
Jeg hedder Kirsten. Bor i et gammelt stråtækt bondehus og har en dejlig sort kat der hedder Bandit. Jeg er levende interesseret i samfundet omkring mig. Elsker at rejse og gør det så tit som pengepung og arbejde tillader det.

tirsdag den 29. juli 2014

Dejlige dage i det svenske

Endnu en gang gik turen vort skønne hus i Påryd. Kørte i Pers Berlingo der som sædvanlig var proppet med ting vi ikke mente at kunne være foruden. Vejret var fantastisk så vi var næsten kun inde når vi skulle sove. Niels kom på besøg i 4 dage. Han ville gerne ud at se lidt så vi kørte til det idylliske Kristianopel hvor vi gik tur og spiste dejlig vaffelis. Kæmpeis til 25 svenske kroner. Herefter gik turen til Karlskrona hvor vi spiste frokost og gik på en cafe som Per kendte. Her fik vi kaffe og kage. Om lørdagen gik turen til Stadsmissionen i Kalmar hvor der som sædvanlig blev købt diverse ting til næsten ingen penge. Niels ville gerne se endnu mere, derfor kørte vi til Øland og spiste frokost i Borgholm. Kaffen tog vi hjemme i Påryd.
Inden alle udflugterne havde Niels dog slået græs, jeg havde beskåret diverse buske og træer og fjernet en frygtelig masse meterhøje brændenælder. Da Niels var kørt hjem blev sidste halvdel malet af huset, vi fik ordnet diverse brænde med savning, kløvning og stabling samt slået græs endnu engang alt imens der blev drukket spandevis af isvand, tyndt svensk øl, kaffe og selvfølgelig også medbragt vin. Alt blev indtaget udendørs i skyggen af parasollen som blev flyttet rundt efter solen. Efter 12 dage er vi nu tilbage i Danmark hvor solen stadig bager.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvis du kan lide min blog så skriv gerne en lille hilsen/kommentar