En velhængt og velstegt bøf af oksehøjreb eller ribeye med lækkert tilbehør er noget jeg meget godt kan lide. Jeg ved godt at det ikke er klimarigtigt, men det smager altså godt. Jeg spiser det også kun en gang imellem og gør det uden at få dårlig samvittighed. Kylling er blevet en større del af kødet jeg spiser. Og det er jo både fedtfattigt og klimavenligt. En overgang var der kalkunkød at finde i supermarkederne og det var da også ok, men det er forsvundet igen. Gedekød ser man derimod aldrig. Hvorfor mon? Er der en indbygget modvilje ligesom der var engang mod lam. Det smager uldent sagde man. Gedekød er magert og mere klimavenligt end oksekødet. Der laves også dejlige gedeoste. Er der mon for få der opdrætter geder her i Danmark? Jeg ved at der lidt uden for Osted opdrættes geder og så er der vistnok noget i Videbæk, Nørgårds Geder
Bloggens rejsedagbøger er fra vores rejser til New Zealand hvor vi kørte landet tyndt i en autocamper. Så er der en rejsedagbog fra en rundrejse i Kina med sejlads på Yangtze. Den sidste rejsedagbog er fra en tur i USA i autocamper Jeg vil også fortælle om vores ferier på Samos og hvorfor vi er faldet for netop den ø. Desuden er der noget om vores hus i Sverige og ture rundt om i Danmark. Resten er hvad jeg ellers falder over af spændende sager. God læselyst!
Om mig
- Kirsten
- Lejre, Denmark
- Jeg hedder Kirsten. Bor i et gammelt stråtækt bondehus og har en dejlig sort kat der hedder Bandit. Jeg er levende interesseret i samfundet omkring mig. Elsker at rejse og gør det så tit som pengepung og arbejde tillader det.
søndag den 4. februar 2024
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ja…Gedekød smager virkeligt godt. Magert og lækkert.
SvarSletSikkert, men hvor køber man det?
SvarSlet