Om mig

Mit billede
Lejre, Denmark
Jeg hedder Kirsten. Bor i et gammelt stråtækt bondehus og har en dejlig sort kat der hedder Bandit. Jeg er levende interesseret i samfundet omkring mig. Elsker at rejse og gør det så tit som pengepung og arbejde tillader det.

tirsdag den 14. august 2018

Jeg er rig!

Som tiden dog går! Kan se at det er to måneder siden jeg har skrevet sidst. Men hvem har haft lyst at sidde inde og skrive i denne pragtfulde sommer? Ikke jeg ihvertfald. Jeg gik lige nu ude i min have og tænkte tanker. Om livet i al almindelighed. Og så slog dit mig lige pludselig, - hvor er du rig. Ikke på penge som sådan, - har til dagen og vejen og lidt sjov. Jeg har mit dejlige Pandekagehus, mit tilflugtssted i Sverige og jeg har en lille bil at tøffe rundt i. Jeg har et drivhus, som i år har givet utrolige mængder af tomater og agurker og nu står med drueklaser i mængder.
Men det jeg er mest rig på er glæder. Glæden over livet. Glæden over et godt helbred. Glæden over min dejlige familie, glæden over dejlige venner og ikke mindst glæden over at jeg i foråret fandt en ny kæreste. Glæden har gennemstrømmet hele denne pragtfulde sommer. Lige nu glæder jeg mig over regnen vi fik, så min gule græsplæne nu er ved at genfinde sin normale grønne farve. Har dog glædet mig over ikke at skulle slå den i næsten 3 måneder. Jo, jeg er rig!

3 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. YES! and I am full of joy too, that having visited Denmark and your neighbour lovely Sweden for the first time recently. I loved every minute. Blue skies, forests of spruce and silver birch, black rocks, clean lakes, red houses with white around the windows, and diamond-shaped windows in the doors, herrings and shrimps and sponge cakes with cream and strawberries and lovely flower crowns to midsummer! Perfect.

    SvarSlet

Hvis du kan lide min blog så skriv gerne en lille hilsen/kommentar