Om mig

Mit billede
Lejre, Denmark
Jeg hedder Kirsten. Bor i et gammelt stråtækt bondehus og har en dejlig sort kat der hedder Bandit. Jeg er levende interesseret i samfundet omkring mig. Elsker at rejse og gør det så tit som pengepung og arbejde tillader det.

søndag den 16. november 2014

Så er der fasaner

 
Forleden dag var Per så heldig at få fingre i 2 fasaner. Det er en bekendt her på vejen der går på jagt sammen med sin kone og de havde arrangeret en jagt med andre jægere. De var lige ved at skulle afsted da Per kom forbi. Så lagde han straks billet ind på et par fasaner hvis de skulle ramme nogen sådanne. Det gfjorde de, - vistnok 26 og nogle ænder. Niels kom så efter jagten med 2 fasaner, - en høne og en kok. Efter at have hængt et par dage flåede og rensede Per dem udenfor på terrassen. Der blev 4 pæne bryster og 4 lår og så selvfølgelig skroget til fond. Lårene blev røget i en lille grill, - ikke den helt store succes. Brysterne blev tilberedt efter alle kunstens regler, med gulerødder, løg og krydderurter og selvfølgelig bacon om. Saucen blev lavet med fløde, blåskimmelost og gele og så fik vi brunekartofler til. Mums!
Betonstykket på det sidste billede er fra Berlinmuren. Vi huggede det selv ud i juni 1990. Meget sjovt her ved 25-året for murens fald.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvis du kan lide min blog så skriv gerne en lille hilsen/kommentar