Om mig

Mit billede
Lejre, Denmark
Jeg hedder Kirsten. Bor i et gammelt stråtækt bondehus og har en dejlig sort kat der hedder Bandit. Jeg er levende interesseret i samfundet omkring mig. Elsker at rejse og gør det så tit som pengepung og arbejde tillader det.

søndag den 20. januar 2013

Hvidløg og ingefær, - hostesaft og pastiller


Vi er snotforkølede både Per og jeg. For anden gang på kort tid. Dødirriterende. Kan ikke sove ordentlig om natten for hoste, stoppet næse og kriller i halsen. Øv! Så nu er der gang i hvidløg og ingefær for mit vedkommende. Plejer at hjælpe rimeligt hurtigt. Varm te med honning og en skvat sprut af en eller anden art er også godt. Især lige før sengetid. Per er mere til hostesaft og halspastiller. Jeg har lige købt en stor pose eukalyptos-mentol bolcher og to æsker Gajol. Mon ikke vi overlever til i morgen?

2 kommentarer:

  1. So sorry to hear you are both snotforkølede!! Google won't translate it for me, but I can guess what it is from the rest of the sentence. Get better very soon. Stay warm!

    SvarSlet
    Svar
    1. Snotforkølelse is a bad cold som du har gættet. Vi har det alledrede lidt bedre og vejret er heller ikke så koldt længere. Hvad er det som kan lokke dig til Danmark i Januar 2015?

      Slet

Hvis du kan lide min blog så skriv gerne en lille hilsen/kommentar