Om mig

Mit billede
Lejre, Denmark
Jeg hedder Kirsten. Bor i et gammelt stråtækt bondehus og har en dejlig sort kat der hedder Bandit. Jeg er levende interesseret i samfundet omkring mig. Elsker at rejse og gør det så tit som pengepung og arbejde tillader det.

torsdag den 20. december 2012

Rejseaktiviteter i år og i det nye år


Rejseaktiviteten i år startede med en tur til Tenerife hvor Pers 65 års fødselsdag blev fejret med en tur til Teide og en dejlig middag om aftenen i Los Gigantes. Sverige har også fyldt godt i år. Vores hus nær Kalmar skulle have køkken renoveret og lavet badeværelse og toilet og senere på året var der 6-8 store træstammer der skulle saves op og flækkes.
Foræring fra vores tyske naboer. I august blev der tid til et gensyn med Pythagorion på Samos, - vores foretrukne destination i Grækenland. Ren afslapning. I det nye år er der planlagt to rejser. Først til Kina hvor vi starter i Chongqing og sejler på Yangzte til Wuhan og derfra med Højhastigstog til Shanghai. Senere i 2013 skal vi en tur til USA og køre rundt i en autocamper i det sydvestlige USA og så skal vi besøge min niece i San Fransisco og Pers fætter i Calgary i Canada når vi er derovre. Så er der vist ikke plads til mere end at passe huset i Lejjre og det i Sverige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvis du kan lide min blog så skriv gerne en lille hilsen/kommentar