En velhængt og velstegt bøf af oksehøjreb eller ribeye med lækkert tilbehør er noget jeg meget godt kan lide. Jeg ved godt at det ikke er klimarigtigt, men det smager altså godt. Jeg spiser det også kun en gang imellem og gør det uden at få dårlig samvittighed. Kylling er blevet en større del af kødet jeg spiser. Og det er jo både fedtfattigt og klimavenligt. En overgang var der kalkunkød at finde i supermarkederne og det var da også ok, men det er forsvundet igen. Gedekød ser man derimod aldrig. Hvorfor mon? Er der en indbygget modvilje ligesom der var engang mod lam. Det smager uldent sagde man. Gedekød er magert og mere klimavenligt end oksekødet. Der laves også dejlige gedeoste. Er der mon for få der opdrætter geder her i Danmark? Jeg ved at der lidt uden for Osted opdrættes geder og så er der vistnok noget i Videbæk, Nørgårds Geder
Ja…Gedekød smager virkeligt godt. Magert og lækkert.
SvarSletSikkert, men hvor køber man det?
SvarSlet