Om mig

Mit billede
Lejre, Denmark
Jeg hedder Kirsten. Bor i et gammelt stråtækt bondehus og har en dejlig sort kat der hedder Bandit. Jeg er levende interesseret i samfundet omkring mig. Elsker at rejse og gør det så tit som pengepung og arbejde tillader det.

søndag den 28. august 2016

Indbrud i Sverigeshuset

Så skete det igen, For anden gang i år. Vi fik en opringning søndag aften fra manden som holder øje med huset derovre. Der havde været indbrud. Det blev hurtigt planlagt at det måtte være Ulla og mig der tog derover, - mændene kunne ikke. Vi kørte så afsted efter Ullas arbejde mandag eftermiddag og nåede frem før det blev mørkt. Ja det så jo ikke godt ud. Hoveddøren var brudt op og den ene halvdel af porten til værkstedet lå  smidt på jorden, - revet ud af hængslerne.
Sidste indbrud var sikkert bare svenske lømler på udkig efter sprut. Denne gang så det noget anderledes ud. Bl.a var alt vores elektriske værktøj, samt 3 motorsave og og en buskrydder stjålet. Inde i huset var der forsvundet 3 små kobberkedler, 2 luftgeværer og diverse proviant. En genganger fra sidste indbrud var Ikea-skraldespanden, sådan en er jo god til at bære ting i. Havde håbet meget på at have billeder af tyvene på et vildtkamera i haven, men det havde de desværre fået øje på og flået ned og fjernet SD-kortegt. Øv! Vinene i orglet havde de overset, - ha, ha. Ulla og mig fik ordnet dørene og lavet en liste og taget billeder og med mændenes hjælp fundet ud af hvad der var stjålet. Nu har jeg lige sendt det hele til Länsförsäkringan, - puha et arbejde. Og det bliver dyrt, - håber de betaler lige så villigt denne gang, for så skal mændene på indkøb. Vi kan jo ikke undvære værktøj og save.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvis du kan lide min blog så skriv gerne en lille hilsen/kommentar