Om mig

Mit billede
Lejre, Denmark
Jeg hedder Kirsten. Bor i et gammelt stråtækt bondehus og har en dejlig sort kat der hedder Bandit. Jeg er levende interesseret i samfundet omkring mig. Elsker at rejse og gør det så tit som pengepung og arbejde tillader det.

mandag den 27. februar 2012

Ny uge, - hvad mon den bringer?

Så blev der mandag og det regner idag i modsætning til igår hvor solen strålede. Aftenskolernes vinterferie er slut og jeg skal til græsk i aften. Har gået til græsk sådan on and of siden 1997 og burde derfor være rigtig god til det, men desværre, - det er jeg ikke. Det ligger nemlig sådan at aftenskolerne ikke snakker sammen om hvad de udbyder af kurser, derfor bliver mange hold ikke oprettet på grund af manglende tilslutning. Begynderholdene kan de som regel oprette, men 3., 4., eller 5. års hold ses sjældent. Vi er kun 5 på det hold jeg går på, læreren er græker og jeg ved ikke hvordan hun har gjort for at få lov at starte så lille et hold. Det er ikke det nemmeste med en græsk lærer, hun kender ikke den danske gramatik godt nok til at kunne forklare os videbegærlige elever forskellen på de 2 sprog. Lektien er læst, - i en af de bøger jeg købte for nok 15 år siden. Håber der bare hænger lidt ved.
Nu er det jo også sådan fat at det jo ikke bare er for at lære sprog jeg går der. Det er i høj grad også en social foreteelse og vi hygger os gevaldigt i hinandens selvskab og til sprog kan man jo altid få sig et godt grin. På græsk hedder lammekoteletter og spædbørn næsten det samme, - så man skal passe på hvad man bestiller i Grækenland.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvis du kan lide min blog så skriv gerne en lille hilsen/kommentar